HATAY / ARSUZ - Hacıahmetli Muazzez-İsmail Çam Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız büyük coşkuyla kutlandı. Program sonrası Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen okul bahçemizde "Türk Bayraklı 100. Yıl Kareografisi" oluşturuldu.

Ekm

Cumhuriyet 100 yaşında. Bu şanlı günü coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptılar, sınıflarımız şiirler okuyup şarkılar söylediler. Nice 100 yıllara...

Ekm

Arsuz ilçemizde kız ve erkek olmak üzere iki kategoride düzenlenen Cumhuriyet koşusunda okulumuzun erkek takımı koşuyu 2. sırada bitirirken kız koşu takımımız 5. sırada tamamladı.

Ekm

Arsuz ilçemizde kız ve erkek olmak üzere iki kategoride düzenlenen Cumhuriyet koşusunda okulumuzun erkek takımı koşuyu 2. sırada bitirirken kız koşu takımımız 5. sırada tamamlanmıştı. Bugün ilk üçe giren okul takımları kupa ve madalyalar ile ödüllendirildiler. Erkek koşu takımımız büyük bir başarıya imza atarak 2.lik kupasını kaldırdı. Başarılarıyla okulumuzu gururlandıran koşucularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ömürcan BUDAK ile 7. ve 8. sınıf düzeyinden proje gönüllüsü bir grup öğrencimiz eTwinning kapsamında uluslararası nitelikte bir projeye başladılar. Projeye ortaokul düzeyinde ülke içinden ve dışından farklı okullar katıldılar. "Clean Enviroment, Clean World (Temiz Çevre, Temiz Dünya)" isimli projemizin eğitim öğretim yılının ilk yarısında tamamlanacağı düşünülüyor.

Ekm

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker KARACİĞER'in organize ettiği 5-6'lar ile 7-8'ler arasında düzenlenen sınıflar arası kız voleybol turnuvası bugün düzenlenen iki final maçı ile tamamlandı. 5-6'lar liginde 6-A, 6-B'yi yenerek; 7-8'ler liginde 8-A, 8-B'yi yenerek şampiyonluğa ulaştılar. Maçlar sonunda 1. ve 2. olan takımlar madalya ile ödüllendirildiler.

Ekm

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker KARACİĞER'in organize ettiği Erkekler Futsal Turnuvası bugün iki final maçı ile tamamlandı. İlk maç 8-B ile 7-B arasında, ikinci maç 5-B ile 6-B sınıfları arasında oynandı. İlk maçı 8-B 4-1'lik skorla alırken ikinci maç 5-B sınıfının 3-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Maçlar sonunda başarılı öğrencilerimiz için madalya töreni düzenlendi. Takım madalyalarını sınıf rehber öğretmenleri takdim etti.

Eyl

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker KARACİĞER'in organize ettiği, tüm sınıfların katılacağı Futsal Turnuvası bugün iki maçla başladı.

İlk maçta 8-B sınıfı 7-B'yi, ikinci maçta 6-B sınıfı 6-A'yı yendi.

"Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim." M. Kemal ATATÜRK

Eyl

Yardımsever vatandaşlarımızın Uluçınar Ortaokuluna göndermiş oldukları test kitaplarının fazlası Uluçınar Ortaokulu öğretmenleri tarafından okulumuz öğrencilerine gönderildi. Kitapları Türkçe Öğretmenimiz Serdar KÜTÜK ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ömürcan BUDAK teslim aldılar. Hem yüce gönüllü hayırseverlere hem de kitapların büyük bir kısmını bizimle paylaşan Uluçınar Ortaokulu öğretmenlerine teşekkür ederiz.