HATAY / ARSUZ - Hacıahmetli Muazzez-İsmail Çam Ortaokulu

Mrt

İskenderun Bölge Finallerinde şampiyon olan Yıldız Erkek Futbol Takımımız katıldığı il müsabakalarını 4. olarak tamamladı. Okulumuzu başarılarıyla gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, bu mutluluğu bizlere tattıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker KARACİĞER'e teşekkür ederiz.

Mrt

Küçükler Kız Voleybol Takımımız Karahüseyinli Ortaokulu takımını 2-0'lık skorla geçerek bir üst tura geçme hakkı kazandı. Tüm oyuncularımızı tebrik ederiz.

Mrt

Yıldız Kız Voleybol Takımımız Gözcüler Ortaokulu Voleybol Takımı ile çıktığı maçı 2-0'lık skorla alarak galibiyete ulaştı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, sıradaki maçlarda başarılar dileriz.

Mrt

Arpagedik Ortaokulu Küçükler Kız Futsal Takımını 4-0 yenen takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Erkek Küçükler Futsal Takımımız Haymaseki Ortaokulu takımıyla çıktığı ilk maçı 6-0'lık bir skorla alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, bir sonraki maçlarda başarılar dileriz.

Mrt

İngilizce dersinde konuşma etkinliği yapmak amacıyla Ders Öğretmenimiz Nazan GÜVEN tarafından 7-B sınıfında The Costum Party (Kostüm Partisi) düzenlendi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerini hazırladıkları İngilizce davetiyeler ile etkinliğe davet ettiler. Etkinlik sırasında öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de yabancı dil pratiği yapmak şansı elde ettiler.

Mrt

İskenderun-Arsuz-Belen-Payas ilçeleri arasında düzenlenen Yıldız Erkekler Futsal Bölge Turnuvasında çıktığı her müsabakayı farklı skorlarla tamamlayan okul takımımız, Atatürk Ortaokulu Futsal Takımıyla oynadığı final maçını da 3-1 kazanarak Bölge Şampiyonu olmayı başardı. Bu süreçte takım oyuncularımız ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker KARACİĞER başta olmak üzere destek veren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize gönülden teşekkür ederiz.

İl Turnuvalarında yarışmaya hak kazanan takımımıza başarılar dileriz.

Mrt

Milli marşımızın kabülünün 103. yıldönümü dolayısıyla ilçemiz genelinde İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde olmak üzere üç dalda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya, ortaokul kategorisinde okulumuzu temsilen 7-B sınıfından Tuana ARSLAN katıldı. Jürinin ve seyircilerin önünde milli şiirimizi gayet başarılı okuyan öğrencimizi ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Emine KARAMIK Hanım'ı tebrik ederiz.

Mrt

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz için deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun çok amaçlı salonunda tüm sınıf kademelerine Arsuz Muaythai Dernek Başkanı tarafından sunumlarla ve kısa bir gösteriyle tanıtım toplantısı yapıldı. Az bilinen bu savunma sporuna öğrencilerimizin katılımı için davette bulunuldu.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker KARACİĞER'in çalıştırdığı Erkek Futsal Takımımız galibiyet serisini bozmadan ilerliyor. Takımımız son maçında Sınav Kolejini 7-3 yenerek İskenderun Finallerine kalmayı başardı. Hocamızı ve takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Deprem tatbikatları, afet durumlarında insanların nasıl güvenli bir şekilde hareket edebileceklerini ve önlemler alabileceklerini öğretmek için düzenlenen uygulamalardır. Bu tatbikatlar, deprem sırasında yapılması gerekenlerin uygulanmasını ve afet sonrası kurtarma operasyonlarının koordinasyonunu test etmek için önemlidir. Ayrıca, afet öncesi hazırlık bilincini artırmaya yardımcı olurlar.

Mrt

Erkek Futsal Takımımız art arda aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekledi. Oynadığı son maçta İskenderun General Şükrü Kanatlı Ortaokulunu 5-2'lik bir skorla geçerek galibiyet serisini büyüttü. Takım hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Bu yıl kurulan Kız Futsal Takımımız ilk kez katıldığı Futsal Turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak turnuvayı 2. olarak tamamladı. Takım çalıştırıcısı İlker KARACİĞER başta olmak üzere desteği olan herkese teşekkür eder, bu gururu yaşatan takım oyuncularımızı gönülden tebrik ederiz.

Mrt

Yükseliş Kolejini yenerek bir üst tura çıkan okul takımımız çıktığı 2. maçta da üstün bir performans sergileyerek maçı almaya hak kazandı. Denizciler İmam Hatip Ortaokulunu 1-0'lık skorla geçmeyi başaran Futsal Takımımız turda iddiasını sürdürmeye devam etti.